Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Daging Timor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Timor

Bahan-bahan:
ingrdiënten:
500 gr kalfspoulet
1 serehstengel, gekneusd
2 jeruk purutblaadjes
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Haluskan:
boemboe:
5 teentjes knoflook
10 sjalotten
2 cm laos
2 theel ketumbar
1 theell jinten
3 rode lomboks
6 kemiries
2 theel asem

Cara-membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het vlees en laat dit 2 uur marineren. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin het vlees bruin en voeg de sereh en de jerut purutblaadjes toe. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en zachtjes laten stoven totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100365