logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pantolo duku tedong
Gestoofde runderhaas
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr rundvlees/runderhaas
3 preien
3 limoenen (sap)
10 rode rawits
zout naar smaak
200 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
9 rawits
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm laos
3 serehstengels

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de prei in dunne reepjes en het vlees in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin alle ingrediënten voor 5 minuten. Voeg dan het water toe en laat het vlees 30 minuten zachtjes sudderen. Regelmatig omscheppen en zonodig wat water toevoegen.

Add comment

Submit

who is online

We have 152 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176637