banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sayur Podomoro - Spinazie met vlees en garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Podomoro
Spinazie met vlees en garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. rundvlees
100 gr. garnalen
500 ml water
peper naar smaak
150 gr. tempeh
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
225 gr. kangkung of spinazie
zout naar smaak
1/2 theel. suiker
1/2 theel asem
olie

Haluskan:
boemboe:
2 teentjes knoflook
6 rode lomboks
6 sjalotten
2 kemirinoten,
1 cm temu kunci

Cara membuat:
bereiding:
Bak eerst de kemirinoten droog in een koekenpan en wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes en de tempe in blokjes.
Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak hierin de tempe goudbruin. Schep deze daaran uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken.
Verhit in een pan het water en kook hierin het vlees gaar. Voeg de boemboe toe en laat dit nog 10 minuten zachtjes sudderen. dan de garnalen, de tempe en de kokosmelk toevoegen en als de garnalen gaar zijn de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog zachtjes 5 minuten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557928