logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Limpa goreng kunyit
gebakken rundermilt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundermilt
2 salam blad
2 sereh stengels
800 ml water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
5 sjalotjes
5 kemiri noten
4 cm kunyit
4 cm laos
4 cm jahe
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de milt in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg de milt, de salam, de sereh en de bumbu toe en kook het totdat de mit zacht is geworden. Giet daara af.
Verhit in een pan de olie de bak de stukken milt bruin en gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 83 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175930