Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Sate daging kecap - rundersate
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sate daging kecap
rundersate 

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
3 rode uien
1 tomaat
2 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl boter
sate stokjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de uien in dunne plakjes en de tomaat in partjes. Verhit in een pan de boter en fruit de uien voor 2 minuten. Voeg de tomaat toe en bak nog voor 2 minuten. Dan het vlees toevoegen en bak deze mee. Dan de kecaps, het zout, de nootmuskaat, de peper en de palmsuiker toevoegen en roer alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het vlees gaar.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze langzaam boven een houtskoolvuurtjes bruin en besprenkel deze regelmatig tijdens het roosteren met de saus. 
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083985