Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sate daging kecap - rundersate

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate daging kecap
rundersate 

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
3 rode uien
1 tomaat
2 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl boter
sate stokjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de uien in dunne plakjes en de tomaat in partjes. Verhit in een pan de boter en fruit de uien voor 2 minuten. Voeg de tomaat toe en bak nog voor 2 minuten. Dan het vlees toevoegen en bak deze mee. Dan de kecaps, het zout, de nootmuskaat, de peper en de palmsuiker toevoegen en roer alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het vlees gaar.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze langzaam boven een houtskoolvuurtjes bruin en besprenkel deze regelmatig tijdens het roosteren met de saus. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411252