1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pindang tulang iga cabai rawit
gestoofde ribbetjes in zurige saus uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runder ribbetjes
200 gr rundvlees
6 rode rawits
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
2 tomaten
1 theel kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl asemwater
1500 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm kunyit
2 cm jahe
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de tomaten in stukken. Verhit in een pan het water en kook het vlees daarin gaar. Giet daarna af tot er 1000ml bouillon overblijft.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de sereh voor 3 minuten. Schep de rawits erdoor. Voeg het geheel aan het vlees toe samen met de tomaten, de kecap, het zout en de palmsuiker en kook het geheel gaar. Schephet asemwater erdoor en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969