banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Pindang tulang iga cabai rawit - gestoofde ribbetjes in zurige saus uit Palembang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pindang tulang iga cabai rawit
gestoofde ribbetjes in zurige saus uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runder ribbetjes
200 gr rundvlees
6 rode rawits
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
2 tomaten
1 theel kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl asemwater
1500 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm kunyit
2 cm jahe
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de tomaten in stukken. Verhit in een pan het water en kook het vlees daarin gaar. Giet daarna af tot er 1000ml bouillon overblijft.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de sereh voor 3 minuten. Schep de rawits erdoor. Voeg het geheel aan het vlees toe samen met de tomaten, de kecap, het zout en de palmsuiker en kook het geheel gaar. Schephet asemwater erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39069954