banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gulai Sapi Padang - curry van rundvlees uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Sapi Padang
curry van rundvlees uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderschenkel
1000 ml water
3 eetl olie
3 salam blaadjes
2 asam kandis
1 sereh/citroengras
2 kardemom
1 ster anijs
3 cm kaneel
200 ml santen asli

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
10 rode lomboks
7 teentjes knoflook
3 cm jahe
3 cm laos
3 cm kunyit
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg dan het vlees en de salam toe en laat dit 60 minuten zachtjes sudderen. Haal het vlees uit de pan en snijd het in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de asam kandis, de sereh, de kardemom, de ster anijs en de kaneel voor 3 minuten. Voeg dit bij de bouillon en breng aan de kook. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan het vlees toe en laat dit zachtjes nog 60 minuten sudderen totdat het vlees gaar is en de saus indikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690811