banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 14 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 25 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Daging Manis Pedas
pittig zoete roerbak van ossenhaas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr ossenhaas
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 cm jahe
6 rode gedroogde pepers / lomboks, geweekt
2 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 eetl saus tomat (zie recept)
1 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
2 theel sesamzaad (wit)

Cara membuat:
bereiding:
Rooster eerst het vlees aan alle zijden bruin. Snijd het vlees daarna in dunne plakjes. Hak de knoflook, de sjalotjes, de jahe en de pepers fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de jahe en de pepers voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert.
Voeg dan het kecap, de oestersaus, de saus tomat, de peper, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en bak totdat het vlees gaar is geworden en het vocht vrijwel is verdampt.
Meng dan het sesamzaad erdoor en bak nog voor 1 minuut. Serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36490565