banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Daging Paprika - gebakken rundvlees met paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Daging Paprika
gebakken rundvlees met paprika

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 ui
1 rode paprika
1 groene paprika
2 eetl oestersaus
2 eetl kecap asin
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
300 ml runderbouillon (zie recept)
1 bosuitje
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de ui in dunne plakjes. Snijd de paprika's in dunne reepjes. Snijd de bosui in fijn. 
Verhit in een pan de olie en fruit de ui voor 3 minuten. Voeg dan de paprika's toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en bak deze totdat de kleur verandert. Dan de oestersaus, de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus indikt. Schep dan de bosui erdoor en kook het geheel nog zachtjes voor 1 minuut.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 548 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40593887