Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Semur Bola Daging Pedas - gestoofde gehaktballetjes in pittige donkere saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Bola Daging Pedas
gestoofde gehaktballetjes in pittige donkere saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundergehakt
1 theel zwarte peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel zout
6 rode lomboks, ontpit
400 ml water
5 eetl kecap manis
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel peper
3 kemiri noten
4 kruidnagels
1/4 nootmuskaat

Cara membuat:
bereiding:
Meng het gehakt met de peper, de nootmuskaat en het zout en vorm hiervan gehaktballetjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Verhit in een pan de olie en bak de lomboks voor een paar minuten en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan het water en de kecap toe en breng aan de kook.
Dan de gehaktballetjes toevoegen en kook deze gaar en totdat de saus is ingedikt. Meng dan de lomboks erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922524