1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Bola Daging
gehaktballetjes in een zoete kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundergehakt
500 gr aardappelen, gekookt
2 tomaten
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
7 kruidnagelen
1 salam blad
1 theel witte peper
1/2 theel nootmuskaat
6 eetl kecap manis
500 ml water
1 thee zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes, de knoflook fijn en de tomaten in kleine partje. Meng het gehakt met de aardappelen, de nootmuskaat en de pepper en vorm hiervan kleine balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de balletjes goudbruin en schep deze uit de wok/wadjan.
Voeg de knoflook en de sjalotten toe en bak deze voor 2 minuten. Voeg dan het water, de kecap, het salam blad, het zout, de kruidnagelen en de tomaten toe samen met de gehaktballetjes en laat dit zachtjes sudderen voor 10 minuten.

who is online

We hebben 240 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35084277