banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Bacem Daging Wangi - zoet gestoofde gebakken vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bacem Daging Wangi
zoet gestoofde gebakken vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel/borst)
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 theel asamwater
10 pandan blad
700 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
olie

Haluskan:
bumbu:
1 cm jahe
1/4 theel jinten
1 theel ketumbar
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 theel zout
5 eetl palmsuiker
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de pandan in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de pandan, de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan het vlees en de helft van de kokosmelk toe en breng op laag vuur aan de kook en kook totdat de kokosmelk indikt.
Dan de overige kokosmelk en het asamwater toevoegen en kook het vlees verder gaar en totdat de saus is ingedikt.
Verhit in een een pan voldoende olie en bak het vlees goudbruin en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429480