Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Bacem Daging Gurih - drooggestoofd gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bacem Daging Gurih
drooggestoofd gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundvlees
1 eetl boter
1 ei
250 ml water
3 kruidnagels
3 cm kaneel

Haluskan:
bumbu:
13 teentjes knoflook
1 theel zout
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 5 dunne plakken. Klop het ei op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng het vlees met de bumbu, het ei, de kruidnagel en de kaneel. Verhit in een pan de boter en leg het vlees in de pan en kook op laag vuur afgesloten totdat het vocht vrijkomt.
Voeg het water toe en kook het verder totdat het vocht is verdampt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261747