Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Bacem Daging Gurih - drooggestoofd gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bacem Daging Gurih
drooggestoofd gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundvlees
1 eetl boter
1 ei
250 ml water
3 kruidnagels
3 cm kaneel

Haluskan:
bumbu:
13 teentjes knoflook
1 theel zout
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 5 dunne plakken. Klop het ei op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng het vlees met de bumbu, het ei, de kruidnagel en de kaneel. Verhit in een pan de boter en leg het vlees in de pan en kook op laag vuur afgesloten totdat het vocht vrijkomt.
Voeg het water toe en kook het verder totdat het vocht is verdampt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075