logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gangang Darat
gekruid gestoofd rundvlees met cassave

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (borst)
300 gr cassave
750 ml water
2 salam blad

Haluskan:
bumbu:
3 kemiri noten
2 cm kunyit
2 cm kencur
1 eetl geraspte kokos, geroosterd
1 theel peper
1/2 theel terasi/trasi
9 teentjes knoflook
5 cm lengkuas/laos
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Schil de cassave en snijd deze in blokjes. Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg het vlees toe en kook dit vrijwel gaar. Dan de bumbu, de salam en de cassave toevoegen en kook het geheel verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 165 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180244