Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Gangang Darat
gekruid gestoofd rundvlees met cassave

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (borst)
300 gr cassave
750 ml water
2 salam blad

Haluskan:
bumbu:
3 kemiri noten
2 cm kunyit
2 cm kencur
1 eetl geraspte kokos, geroosterd
1 theel peper
1/2 theel terasi/trasi
9 teentjes knoflook
5 cm lengkuas/laos
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Schil de cassave en snijd deze in blokjes. Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg het vlees toe en kook dit vrijwel gaar. Dan de bumbu, de salam en de cassave toevoegen en kook het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578338