1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Dendeng Ragi
zoet rundvlees met gerapste kokos

Bahan-Bahan;
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1/2 theel ketumbar
3 eetl palmsuiker
1 theel asem
1 theel zout
250 gr gerapste kokos (1 verse kokosnoot)
2 salam blaadjes
1 sereh stengel
5 eetl palmsuiker
250 ml water

Haluskan:
boemboe:
1 eetl ketumbar
1 theel asem
6 teentjes knoflook
5 sjalotten
4 cm laos

Cara membuat;
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en sla deze reepjes mals. Meng de eetl palmsuiker met de ketumbar. Verhit een wok en voeg het vlees toe. Laat het vlees zachtjes sudderen totdat al het vocht is verdampt en het vlees zacht is geworden.
Rooster de ketumbar droog in een koekepan en wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg de boemboe, de asem, het zout, de kokos, de salam en de sereh toe en laat het geheel zachtjes sudderen. Voeg de palmsuiker en het vlees toe nadat de kokos bruin is geworden en laat het geheel zachtjes verder sudderen totdat het vocht is verdampt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971891