Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Oseng Kacang Panjang Telur Asin - pittige roerbak van kousenband met ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng Kacang Panjang Telur Asin
pittige roerbak van kousenband met ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kousenband
1 suikermais
4 teentjes knoflook
1/2 ui
1 tomaat
6 rode rawits
1 theel sesam olie
2 gezouten eendeneieren
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl oestersaus
1 eet olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in stukken. snijd de mais van de kolf. Snijd de knoflook, de ui, de tomaat en de rawits in dunne plakjes. Klop de eieren op.
Verhit in een pan de olie en de sesamolie en bak de knoflook, de ui, de tomaat en de rawits zacht. Voeg dan het ei toe en bak dit al roerend. Voeg dan de kousenband en de mais toe en meng goed.
Vervolgens het bouillon en de oestersaus toevoegen en kook het verder gaar en totdat de saus indikt.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251948