banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Oseng Kacang Panjang Telur Asin - pittige roerbak van kousenband met ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng Kacang Panjang Telur Asin
pittige roerbak van kousenband met ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kousenband
1 suikermais
4 teentjes knoflook
1/2 ui
1 tomaat
6 rode rawits
1 theel sesam olie
2 gezouten eendeneieren
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl oestersaus
1 eet olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in stukken. snijd de mais van de kolf. Snijd de knoflook, de ui, de tomaat en de rawits in dunne plakjes. Klop de eieren op.
Verhit in een pan de olie en de sesamolie en bak de knoflook, de ui, de tomaat en de rawits zacht. Voeg dan het ei toe en bak dit al roerend. Voeg dan de kousenband en de mais toe en meng goed.
Vervolgens het bouillon en de oestersaus toevoegen en kook het verder gaar en totdat de saus indikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983690