zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Daging Cincang - gehakballetjes in saus
- Udang Patai Lado Ijau
- Laksa Goreng Babi - gebakken laksa met varkensvlees
- Gulai Daun Singkong Tumbuk - gegrilde vis met cassavebladeren
- Bami goreng - gebakken mie
- Babi Taoco - varkensvlees met taoco
- Gedang Mekuah - groene papayasoep
- Gurami Semur - kruidige gestoofde goerami
- Guy op dok jan - gestoofde kip met een rijke steranijs saus
- Sambal ebbie
Oseng Kacang Panjang Telur Asin - pittige roerbak van kousenband met ei


Oseng Kacang Panjang Telur Asin
pittige roerbak van kousenband met ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kousenband
1 suikermais
4 teentjes knoflook
1/2 ui
1 tomaat
6 rode rawits
1 theel sesam olie
2 gezouten eendeneieren
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl oestersaus
1 eet olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in stukken. snijd de mais van de kolf. Snijd de knoflook, de ui, de tomaat en de rawits in dunne plakjes. Klop de eieren op.
Verhit in een pan de olie en de sesamolie en bak de knoflook, de ui, de tomaat en de rawits zacht. Voeg dan het ei toe en bak dit al roerend. Voeg dan de kousenband en de mais toe en meng goed.
Vervolgens het bouillon en de oestersaus toevoegen en kook het verder gaar en totdat de saus indikt.
pittige roerbak van kousenband met ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kousenband
1 suikermais
4 teentjes knoflook
1/2 ui
1 tomaat
6 rode rawits
1 theel sesam olie
2 gezouten eendeneieren
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl oestersaus
1 eet olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in stukken. snijd de mais van de kolf. Snijd de knoflook, de ui, de tomaat en de rawits in dunne plakjes. Klop de eieren op.
Verhit in een pan de olie en de sesamolie en bak de knoflook, de ui, de tomaat en de rawits zacht. Voeg dan het ei toe en bak dit al roerend. Voeg dan de kousenband en de mais toe en meng goed.
Vervolgens het bouillon en de oestersaus toevoegen en kook het verder gaar en totdat de saus indikt.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.