banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Oseng Horenso Jagung - gestoofde horenso/spinazie met mais

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng Horenso Jagung
gestoofde horenso/spinazie met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr horenso/spinazie
150 gr mais korrels
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
2 groene tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 1/2 theel vissaus
2 theel saus tomat (zie recept)
100 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de horenso in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Snijd de tomaten in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan de tomaten en de mais toevoegen en meng goed. Meng de horense erdoor en bak deze zacht.
Dan het water, het zout, de saus tomat, de palmsuiker en de vissaus er door roeren en kook het geheel verder zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983358