1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng Horenso Jagung
gestoofde horenso/spinazie met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr horenso/spinazie
150 gr mais korrels
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
2 groene tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 1/2 theel vissaus
2 theel saus tomat (zie recept)
100 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de horenso in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Snijd de tomaten in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan de tomaten en de mais toevoegen en meng goed. Meng de horense erdoor en bak deze zacht.
Dan het water, het zout, de saus tomat, de palmsuiker en de vissaus er door roeren en kook het geheel verder zachtjes gaar.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854