banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Oseng Horenso Jagung - gestoofde horenso/spinazie met mais

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng Horenso Jagung
gestoofde horenso/spinazie met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr horenso/spinazie
150 gr mais korrels
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
2 groene tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 1/2 theel vissaus
2 theel saus tomat (zie recept)
100 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de horenso in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Snijd de tomaten in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan de tomaten en de mais toevoegen en meng goed. Meng de horense erdoor en bak deze zacht.
Dan het water, het zout, de saus tomat, de palmsuiker en de vissaus er door roeren en kook het geheel verder zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39040678