1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 21 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng Horenso Jagung
gestoofde horenso/spinazie met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr horenso/spinazie
150 gr mais korrels
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
2 groene tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 1/2 theel vissaus
2 theel saus tomat (zie recept)
100 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de horenso in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Snijd de tomaten in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan de tomaten en de mais toevoegen en meng goed. Meng de horense erdoor en bak deze zacht.
Dan het water, het zout, de saus tomat, de palmsuiker en de vissaus er door roeren en kook het geheel verder zachtjes gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35961276