Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Dendeng Ragi - gekruid rundvlees met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dendeng Ragi
gekruid rundvlees met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 sjalotten
1 rode lombok
200 gr gerapste kokos
6 eetl olie
250 ml water

Haluskan:
boemboe:
1 eetl asem
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten
1 theel zout
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook hierin het vlees voor 30 minuten. Snijd het vlees daarna in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en verdeel dit in 2 porties. Snijd de sjalotten en de lombok fijn. Wrijf het vlees in met 1 portie van de boemboe. Meng de andere portie met de sjalotten, de lombok en de kokos. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees voor 15 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en bak dit totdat het vlees gaar is en de kokos bruin geworden is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805457