Manisan mangga pedis
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 mango
3 rode lomboks
175 gr suiker
100 ml water
1/2 theel zout
2 druppels gele kleurstof
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks in dunne reepjes. Verhit in een pan het water samen met de suiker, het zout, de kleurstof en de lomboks. Roer het water goed totdat de suiker geheel is opgelost. Schil de mango en snijd deze in dunne plakjes en voeg deze toe aan het suikerwater en laat het daarna afkoelen.
Zoeken
Laatst gelezen
- Patjri Belimbing - stervrucht in saus
- Sayap ayam panggang bumbu paniki - zeer stevig gekruide gegrilde kip
- Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
- Rendang - rendang van rundvlees
- Daging besengek - Gestoofd geroosterd rundvlees
- Semur Tahus Pedas - pittig stoofpotje van tahu uit Noord-Sumatra
- Nasi Ubi
- Ayam Putih 2 - stukje gebakken gekruid kip in een saus van kokosmelk
- Nam Pla Prig - chili vissaus
- Ayam Pelalah - pittig gebakken kip/vleeskuiken uit Bali
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Manisan mangga pedis - stukjes mango
- Details
- Copyright: FM Wiedenhoff/KokkieBlanda