banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Rempeyek Tempe - kleine krokante tempe koekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rempeyek Tempe
kleine krokante tempe koekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempe
10 jeruk purut blaadjes
200 gr rijstmeel
50 gr tapioca meel
300 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1 ei
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in dunne en kleine stukjes en laat deze uitdrogen/ Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een paste. Verwijder de nerven van de jeruk purut blaadjes en snijd deze zeer fijn. Klop het ei op.
Meng de jeruk purut samen met de rijstmeel, de tapioca meel, het ei, de kokosmelk en de bumbu en roer het tot een gladde massa / deeg.
Verhit in een pan voldoende olie. Neem telkens 1 theel deeg en voeg wat tempe toe, druk het plat tegen de kant van de pan en bak het gaar en krokant. Serveer.


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564899