Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Rempeyek Tempe - kleine krokante tempe koekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rempeyek Tempe
kleine krokante tempe koekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempe
10 jeruk purut blaadjes
200 gr rijstmeel
50 gr tapioca meel
300 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1 ei
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in dunne en kleine stukjes en laat deze uitdrogen/ Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een paste. Verwijder de nerven van de jeruk purut blaadjes en snijd deze zeer fijn. Klop het ei op.
Meng de jeruk purut samen met de rijstmeel, de tapioca meel, het ei, de kokosmelk en de bumbu en roer het tot een gladde massa / deeg.
Verhit in een pan voldoende olie. Neem telkens 1 theel deeg en voeg wat tempe toe, druk het plat tegen de kant van de pan en bak het gaar en krokant. Serveer.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036759