Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Rempeyek Tempe
kleine krokante tempe koekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempe
10 jeruk purut blaadjes
200 gr rijstmeel
50 gr tapioca meel
300 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1 ei
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in dunne en kleine stukjes en laat deze uitdrogen/ Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een paste. Verwijder de nerven van de jeruk purut blaadjes en snijd deze zeer fijn. Klop het ei op.
Meng de jeruk purut samen met de rijstmeel, de tapioca meel, het ei, de kokosmelk en de bumbu en roer het tot een gladde massa / deeg.
Verhit in een pan voldoende olie. Neem telkens 1 theel deeg en voeg wat tempe toe, druk het plat tegen de kant van de pan en bak het gaar en krokant. Serveer.


who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573615