Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Udang petai balado - Garnalen en petenbonen in sambalsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang petai balado
Garnalen en petenbonen in sambalsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr garnalen (tijger garnalen)
1 eetl zout
olie
200 gr petehbonen

Haluskan;
boemboe:
6 sjalotjes
4 rode lomboks
14 rawits,
3 tomaatjes

Cara membuat:
Bereiding:
Pel de garnalen maar laat de staarten zitten en verwijder het zwarte darmkanaal. Marineer de garnalen daarna met het zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen voor 5 minuten en laat deze daarna uitlekken. Bak vervolgens in dezelfde olie de peteh voor 3 minuten. Verhit dan in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 5 minuten. Voeg dan de peteh en de garnalen toe en bak het geheel nog even voor 3 minuten. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443103