banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Topeng Manaung - Gefermenteerde kleefrijst met palmsuiker

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Topeng Manaung
Gefermenteerde kleefrijst met palmsuiker

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 ml santen asli (dikke kokosmelk)
300 gr palmsuiker
1500 ml water
500 gr tape (gefermenteerde kleefrijst)
1 vanille stokje
Bananenblad / vetvrij papier

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de santen en voeg hier het vanille stokjes aan toe. Laat de santen santen sudderen totdat het is ingedikt en het bruin wordt. Verhit in een pan het water en los hier de palmsuiker in op. Giet het mengsel bij de santen en laat dit zachtjes sudderen totdat het een dikke kleverige massa wordt. Roer de tape erdoor totdat het geheel niet meer kleeft. Laat het mengsel goed afkoelen. Schep 1 eetl van het mengsel op een stuk bananenblad / vetvrij papier en vouw deze dicht.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40442876