banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Nasi goreng telor asin - gebakken rijst met gezouten ei en groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi goreng telor asin
gebakken rijst met gezouten ei en groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr witte rijst gekookt
3 telor asin (zie recept), gehakt
2 rode lomboks
50 gr sperziebonen, gekookt
1 maiskolf, gekookt
1 theel vissaus
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 prei
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in dunne reepjes en schrap de maiskorrels van de kolf. Snijd de prei in dunne ringetjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de eieren, de mais en de sperziebonen toe en bak voor 1 minuut. Dan de peper, de vissaus, de oestersaus toevoegen. Vervolgen de rijst toevoegen en bak dit verder. Dan de prei toevoegen en bak alles voor 1 minuut.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689485