Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Nasi goreng telor asin - gebakken rijst met gezouten ei en groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi goreng telor asin
gebakken rijst met gezouten ei en groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr witte rijst gekookt
3 telor asin (zie recept), gehakt
2 rode lomboks
50 gr sperziebonen, gekookt
1 maiskolf, gekookt
1 theel vissaus
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 prei
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in dunne reepjes en schrap de maiskorrels van de kolf. Snijd de prei in dunne ringetjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de eieren, de mais en de sperziebonen toe en bak voor 1 minuut. Dan de peper, de vissaus, de oestersaus toevoegen. Vervolgen de rijst toevoegen en bak dit verder. Dan de prei toevoegen en bak alles voor 1 minuut.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 178 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184547