Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Nasi goreng telor asin - gebakken rijst met gezouten ei en groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi goreng telor asin
gebakken rijst met gezouten ei en groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr witte rijst gekookt
3 telor asin (zie recept), gehakt
2 rode lomboks
50 gr sperziebonen, gekookt
1 maiskolf, gekookt
1 theel vissaus
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 prei
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in dunne reepjes en schrap de maiskorrels van de kolf. Snijd de prei in dunne ringetjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de eieren, de mais en de sperziebonen toe en bak voor 1 minuut. Dan de peper, de vissaus, de oestersaus toevoegen. Vervolgen de rijst toevoegen en bak dit verder. Dan de prei toevoegen en bak alles voor 1 minuut.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922555