Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Rujak petis

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Rujak petis
roedjak
Bahan-bahan:
Ingredienten:
3 zure appels
1 grote komkommer
2 koolrabi's

Saus:
3 ontpitte rode lomboks (Spaanse pepers)
2 theel asem
2 eeetl petis
1 1/2 thel trassie
1 eetl ketjap manis

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de koolrabi, de appels en de komkommer in schijfjes en rangschik deze op een schaal. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus tot een pasta. Meng dit met wat water totdat er een dikke saus in ontstaan. Giet de saus over de schijfjes..
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085613