vruchtensalade
Bahan-bahan:
ingrediënten:
tropische vruchten naar keuze (bijv. papaya, mango, appel, belimbing)
Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
4 rawits,
1 theel. trasi bakar
2 theel. asem
zout naar smaak
100 gr gesmolten palmsuiker (gula jawa)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vruchtvlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus tot een saus en meng dit door de vruchten.
ingrediënten:
tropische vruchten naar keuze (bijv. papaya, mango, appel, belimbing)
Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
4 rawits,
1 theel. trasi bakar
2 theel. asem
zout naar smaak
100 gr gesmolten palmsuiker (gula jawa)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vruchtvlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus tot een saus en meng dit door de vruchten.