Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Combro - gevulde cassave snacks

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Combro
gevulde cassave snacks

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr cassave
2 theel zout
200 gr oncom
100 ml water
1 stengel bleekselderij
olie

Haluskan:
boemboe:
4 rode rawits
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
wrijf of maal de ingrediënten voor de boembe fijn tot een pasta. Rasp de cassave en pureer de oncom. Snijd de bleekselderij fijn. Verhit in een wok 3 eetl olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de oncom toe en het water toe en kook dit zachtjes totdat al het water is opgenomen. Meng dan de bleekselderij erdoor en laat het afkoelen.
Meng de geraspte cassave met het zout en vorm van 2 eetl balletjes. Druk deze plat en schep hierop 1/2 eetl van het oncom mengsel en vorm dan weer ovale balletjes met het mengsel in het midden. Verhit in een wok voldoende olie en bak de balletjes goudbruin en gaar. Laat de balletjes uitlekken en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075