banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Combro - gevulde cassave snacks

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Combro
gevulde cassave snacks

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr cassave
2 theel zout
200 gr oncom
100 ml water
1 stengel bleekselderij
olie

Haluskan:
boemboe:
4 rode rawits
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
wrijf of maal de ingrediënten voor de boembe fijn tot een pasta. Rasp de cassave en pureer de oncom. Snijd de bleekselderij fijn. Verhit in een wok 3 eetl olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de oncom toe en het water toe en kook dit zachtjes totdat al het water is opgenomen. Meng dan de bleekselderij erdoor en laat het afkoelen.
Meng de geraspte cassave met het zout en vorm van 2 eetl balletjes. Druk deze plat en schep hierop 1/2 eetl van het oncom mengsel en vorm dan weer ovale balletjes met het mengsel in het midden. Verhit in een wok voldoende olie en bak de balletjes goudbruin en gaar. Laat de balletjes uitlekken en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40094647