Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
1 Comment
Sambal Ikan Teri

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal Ikan Teri
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 lomboks
3 sjalotten
1 serehstengel
2 tomaten
50 gr ikan teri
6 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten, de sereh en de tomaten fijn tot een brei. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de brei voor 5 minuten. Verhit in een andere wok/wadjan de rest van de olie en bak hiein de ikan teri. Meng vervolgens beide goed door elkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902592