Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal kelapa - Sambal met geraspte kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal kelapa
Sambal met geraspte kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kokosnoot
1 limoen
zout naar smaak

haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
10 rawits
1 theel. trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de kokosnoot en rooster dit droog in een koekepan. Wrijf of maal het daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de limoen en meng alles goed door elkaar
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018629