zoeken
Recente reacties

19 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

3 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Bubur kacang hijau - Pap van mungbonen
- Sate banjar - pittige kipsate
- Nasi liwet - rijst is kokosmelk gekookt
- Barongko - gestoomde bananencake
- Hati Ampela Mercon - pittige gebakken kippenlevertjes
- Bahoesa Tjina - gehaktballetjes met groenten
- Udang sambal pirik - gebakken garnelen met sambal pirik
- Jjajangmyun - mie met zwarte bonen saus
- Malbi Ayam - gestoofde kip in een romige saus
- Daging Pedis
Sambal kelapa - Sambal met geraspte kokos


Sambal kelapa
Sambal met geraspte kokos
Sambal met geraspte kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kokosnoot
1 limoen
zout naar smaak
haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
10 rawits
1 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de kokosnoot en rooster dit droog in een koekepan. Wrijf of maal het daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de limoen en meng alles goed door elkaar
ingrediënten:
1/2 kokosnoot
1 limoen
zout naar smaak
haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
10 rawits
1 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de kokosnoot en rooster dit droog in een koekepan. Wrijf of maal het daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de limoen en meng alles goed door elkaar
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.