banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Balado Kentang Teri Cabai Hijau
gebakken aardappelen met ansjovis en groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr zoete aardappelen
50 gr teri nasi goreng (gebakken gedroogde ansjovis)
2 salam blaadjes
3 jeruk purut blaadjes
2 cm laos
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eet olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
9 groene lomboks
1 groene tomaat
 
Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in kleine blokjes. Rasp de laos en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de laos, de salam en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de aardappelen, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het geheel vrijwel gaar. Dan de ikan teri toevoegen en meng alles goed en bak gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36329457