banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Balado Kentang Teri Cabai Hijau - gebakken aardappelen met ansjovis en groene peper
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Balado Kentang Teri Cabai Hijau
gebakken aardappelen met ansjovis en groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr zoete aardappelen
50 gr teri nasi goreng (gebakken gedroogde ansjovis)
2 salam blaadjes
3 jeruk purut blaadjes
2 cm laos
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eet olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
9 groene lomboks
1 groene tomaat
 
Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in kleine blokjes. Rasp de laos en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de laos, de salam en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de aardappelen, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het geheel vrijwel gaar. Dan de ikan teri toevoegen en meng alles goed en bak gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586743