1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Balado Kentang Teri Cabai Hijau
gebakken aardappelen met ansjovis en groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr zoete aardappelen
50 gr teri nasi goreng (gebakken gedroogde ansjovis)
2 salam blaadjes
3 jeruk purut blaadjes
2 cm laos
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eet olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
9 groene lomboks
1 groene tomaat
 
Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in kleine blokjes. Rasp de laos en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de laos, de salam en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de aardappelen, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het geheel vrijwel gaar. Dan de ikan teri toevoegen en meng alles goed en bak gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969