logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Putren Kailan Bumbu Wijen
roerbak van Chinese broccoli met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr baby kailan
150 gr baby maiskolfjes
200 gr tahu
1/2 ui
2 eetl oestersaus
1 theel kecap manis
1 eetl kecap asin
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel sesamolie
2 theel sesamzaad, geroosterd
2 theel maizena opgelost in 2 theel water
1 eetl olie
water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken en halveer de maiskolfjes. Snijd de tahu in blokjes en de ui in dunne plakjes. Verhit in een pan het water en blancheer de kailan en de mais. Giet af en schep op een bord.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui voor 2 minuten. Voeg dan de tahu, de oestersaus, de kecaps toe en meng alles goed. Vervolgens voeg de bouillon, de sesamolie en het sesamzaad toe en breng aan de kook. Dan de maizena toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is gebonden. Giet de saus over de kailan en de mais en serveer.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 70 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175893