banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tumis Putren Kailan Bumbu Wijen - roerbak van Chinese broccoli met mais
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Putren Kailan Bumbu Wijen
roerbak van Chinese broccoli met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr baby kailan
150 gr baby maiskolfjes
200 gr tahu
1/2 ui
2 eetl oestersaus
1 theel kecap manis
1 eetl kecap asin
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel sesamolie
2 theel sesamzaad, geroosterd
2 theel maizena opgelost in 2 theel water
1 eetl olie
water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken en halveer de maiskolfjes. Snijd de tahu in blokjes en de ui in dunne plakjes. Verhit in een pan het water en blancheer de kailan en de mais. Giet af en schep op een bord.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui voor 2 minuten. Voeg dan de tahu, de oestersaus, de kecaps toe en meng alles goed. Vervolgens voeg de bouillon, de sesamolie en het sesamzaad toe en breng aan de kook. Dan de maizena toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is gebonden. Giet de saus over de kailan en de mais en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39961319