banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Tumis Putren Kailan Bumbu Wijen - roerbak van Chinese broccoli met mais
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Putren Kailan Bumbu Wijen
roerbak van Chinese broccoli met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr baby kailan
150 gr baby maiskolfjes
200 gr tahu
1/2 ui
2 eetl oestersaus
1 theel kecap manis
1 eetl kecap asin
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel sesamolie
2 theel sesamzaad, geroosterd
2 theel maizena opgelost in 2 theel water
1 eetl olie
water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken en halveer de maiskolfjes. Snijd de tahu in blokjes en de ui in dunne plakjes. Verhit in een pan het water en blancheer de kailan en de mais. Giet af en schep op een bord.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui voor 2 minuten. Voeg dan de tahu, de oestersaus, de kecaps toe en meng alles goed. Vervolgens voeg de bouillon, de sesamolie en het sesamzaad toe en breng aan de kook. Dan de maizena toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is gebonden. Giet de saus over de kailan en de mais en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39540246