Tumis Kapri Ayam Jamur
roerbak van peultjes met kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr peultjes / ongepelde erwten
100 gr champignons
50 gr kipfilet
3 teentjes knoflook
1 sjalotje
1 theel kerrie
1 theel zwarte peper korrels
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml kokosmelk
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes. Halveer de champignons en hak de kip fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Dan de champignons, de peultjes, de kerrie en de peper toevoegen en meng goed. Dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Daging Peteh
- Ayam Besengek 4 - kip in gele saus
- Sate Wangi - geurige sate
- Soto Ayam - indische kippensoep
- Iga Bakar Kecap - geroosterde spareribs met kecap
- Mihoen goreng
- Goong Yaam - gekruide garnalensalade
- Telor delam nanas - gekookte eieren in ananas saus
- Sayur Kojo - Sajoer van aubergines met rundvlees
- Au Larm - Kruidig gestoofd rundvlees
Recente Reacties
Sambal Miso
5 days agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
6 days agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
3 weeks agoBiefstuk werkt prima.Ayam paniki - een wat hete kip
1 month agoValt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...