logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Tumis Kapri Ayam Jamur
roerbak van peultjes met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr peultjes / ongepelde erwten
100 gr champignons
50 gr kipfilet
3 teentjes knoflook
1 sjalotje
1 theel kerrie
1 theel zwarte peper korrels
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml kokosmelk
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes. Halveer de champignons en hak de kip fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Dan de champignons, de peultjes, de kerrie en de peper toevoegen en meng goed. Dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 227 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44139982