Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tumis Kapri Ayam Jamur - roerbak van peultjes met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kapri Ayam Jamur
roerbak van peultjes met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr peultjes / ongepelde erwten
100 gr champignons
50 gr kipfilet
3 teentjes knoflook
1 sjalotje
1 theel kerrie
1 theel zwarte peper korrels
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml kokosmelk
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes. Halveer de champignons en hak de kip fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Dan de champignons, de peultjes, de kerrie en de peper toevoegen en meng goed. Dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233453