banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Kangkung Tauco - roerbak van kangkung met eieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Kangkung Tauco
roerbak van kangkung met eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
8 kwarteleitjes, hardgekookt
2 rode lomboks
1 eetl tauco
1 theel vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
50 ml water
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in stukken en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de lomboks en de tauco voor 3 minuten. Voeg dan de kangkung toe en bak deze zacht. Dan de eitjes, de vissaus, de peper, het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en bak het geheel verder gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690745