Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Taoge Cah Petai - roerbak van tauge met petai

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Taoge Cah Petai
roerbak van tauge met petai

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr tauge
6 petai/peteh bonen
3 takjes Chinese bieslook
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
50 ml water
50 gr ikan teri nasi, gebakken
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de petai in dunne reepjes, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de bieslook in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tauge, de petai en de bieslook toie en bak deze zacht.
Dan de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Meng dan de teri nasi erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936414