logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Semerica/Selada Air Teri
gesauteerde waterkers met ansjovis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr waterkers
100 gr ikan teri / ansjovis
1 tomaat
2 rode lomboks, ontpit
3 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 theel terasi/trasi
1 eetl vissaus
1 theel zout
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de waterkers schoon en snijd deze in stukken. Snijd de tomaat in blokjes en de lomboks in ringen. Hak de sjalotjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten.
Voeg dan de ikan teri, terasi, de vissaus en het zout toe en meng goed en bak het zacht. Dan de waterkers, de tomaat en de lomboks toevoegen en bak het verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 107 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176691