Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Tumis Labu Taoco - roerbak van chayote en taoco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Labu Taoco
roerbak van chayote en taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kleine labu siam / chayote
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 theel taoco
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
2 eetl water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de chayote in stukken, de sjalotjes, de knoflook en de keriting in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de keriting voor 3 minuten. Voeg dan de chayote toe en bak deze zacht.
Dan de taoco, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en bak het geheel verder gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914271