logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kangkung Cah Sapi
roerbak van kangkung met rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes kangkung
50 gr rundvlees
2 theel sesamolie
2 theel kecap manis
2 theel kecap asin
2 theel oestersaus
1/2 theel peper
1/2 theel zout
2 eetl maizena
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
50 ml heet water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees fijn. snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes.
Meng het vlees met de sesamolie, de kecaps, oestersaus, de peper, het zout en de maizena en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en het vleesmengsel en bak totdat het vlees van kleur verandert.
Voeg dan de lomboks, het water en de kangkung toe en bak het al roerend gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 99 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176094