banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kangkung Cah Bumbu Hijau-  roerbak van kangkung met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kangkung Cah Bumbu Hijau
roerbak van kangkung met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr kangkung
100 gr garnalen
150 gr oncom, anders tempe
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 groene lomboks
2 kemiri noten, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oncom in blokjes van 1 1/2 x 1 1/2 cm. Maak de garnalen schoon en snijd de rug in. Snijg de kangkung in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak todat deze van kleur veranderen. Voeg dan de oncom toe en meng goed.
Vervolgens de kangkung toevoegen en bak deze halfgaar. Dan de palmsuiker, het zout en het water toevoegen en bak het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568737