banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kembang Kol Masak Sosis - bloemkool met worstjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kembang Kol Masak Sosis
bloemkool met worstjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bloemkool
2 theel zout
1 eetl boter
1 sjalot
3 teentjes knoflook
4 worstjes
3 eetl oestersaus
8 sperziebonen
1 theel peper
1/2 theel zout
250 ml runderbouillon
water

Cara membuat:
bereiding:
Maak de kool schoon en snijd deze in roosjes. Week de bloemkool in een pan het water samen met het zout voor 20 minuten. Giet af en zet apart.
Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de worstjes en de sperziebonen in stukjes. Verhit in een pan de boter en fruit de sjalot en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de worstjes toe en bak deze gaar. Dan de bloemkool toevoegen en meng goed.
Voeg dan de oestersaus, de sperziebonen, de peper, het zout en de bouillon toe en kook totdat de bloemkool gaar is geworden. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592244