banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Kembang Kol Masak Sosis - bloemkool met worstjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kembang Kol Masak Sosis
bloemkool met worstjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bloemkool
2 theel zout
1 eetl boter
1 sjalot
3 teentjes knoflook
4 worstjes
3 eetl oestersaus
8 sperziebonen
1 theel peper
1/2 theel zout
250 ml runderbouillon
water

Cara membuat:
bereiding:
Maak de kool schoon en snijd deze in roosjes. Week de bloemkool in een pan het water samen met het zout voor 20 minuten. Giet af en zet apart.
Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de worstjes en de sperziebonen in stukjes. Verhit in een pan de boter en fruit de sjalot en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de worstjes toe en bak deze gaar. Dan de bloemkool toevoegen en meng goed.
Voeg dan de oestersaus, de sperziebonen, de peper, het zout en de bouillon toe en kook totdat de bloemkool gaar is geworden. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 281 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39789978