Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Kacang Panjang - gestoofde kouseband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kacang Panjang
gestoofde kouseband
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kouseband of sperziebonen
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
zout naar smaak
3 eetl olie
2 eetl citroensap
1 eetl ketjap manis
suiker naar smaak
200 ml water

Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theel trassi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lombok fijn. Snijd de kouseband in stukjes van 4 cm lengte. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lombok, de boemboe en de kouseband voor 5 minuten. Voeg dan het zout, de suiker en de citroensap door en stoof het geheel 10 minuten totdat de kouseband gaar is. Meng dan de ketjap erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018135