1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Blado Kentang Gampang

 Bahan-bahan:

ingrediënten:
500 gr. aardappelen
1 theel. geraspte gula jawa (palmsuiker)
olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
1 tomaat
5 rode lomboks
zout naar smaak

Bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in reepjes, schijfjes of blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de aardapplen goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laat ze uitlekken. Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de palmsuiker en de aardappelen toe en bak dit onder voortdurend omscheppen nog 2 minuten.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 201 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263186