Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Blado Kentang Gampang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Blado Kentang Gampang

 Bahan-bahan:

ingrediënten:
500 gr. aardappelen
1 theel. geraspte gula jawa (palmsuiker)
olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
1 tomaat
5 rode lomboks
zout naar smaak

Bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in reepjes, schijfjes of blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de aardapplen goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laat ze uitlekken. Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de palmsuiker en de aardappelen toe en bak dit onder voortdurend omscheppen nog 2 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 184 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925883