logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Blado Kentang Gampang

 Bahan-bahan:

ingrediënten:
500 gr. aardappelen
1 theel. geraspte gula jawa (palmsuiker)
olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
1 tomaat
5 rode lomboks
zout naar smaak

Bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in reepjes, schijfjes of blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de aardapplen goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laat ze uitlekken. Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de palmsuiker en de aardappelen toe en bak dit onder voortdurend omscheppen nog 2 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 37 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151548