logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bening Bayam Jagung Manis
gestoofde spinazie met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr bayam / wilde spinazie
500 ml water
5 sjalotjes
4 cm temu kunci
2 salam blad
1 suikermais
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de suikermais in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met sjalotjes, de salam en de temu kunci en breng aan de kook. Voeg dan de mais en de bayam toe en stoof het zachtjes verder gaar. Meng dan het zout en de palmsuiker erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 101 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154518