Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Lostro - Gekruid taroblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lostro
Gekruid taroblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 taroblad
4 cm laos
150 gr geraspte kokos
zout naar smaak
3 salam blad
bananenblad
hout prikkers

Haluskan:
boemboe:
6 teentjes knoflook
14 rawits
2 cm kencur
1 theel, trasi bakar
1 theel, geraspte gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de laos fijn. Snijd het taroblad in reepjes en stoom deze voor 5 minuten. Meng alle ingrediënten goed doorelkaar en leg dit op bananenblad (25x20cm) en vouw dit dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom het pakketje in 15 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248596