Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Lotek Campur Bandung - schotel van rauwe groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lotek Campur Bandung
schotel van rauwe groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten;
3 aardappelen
1 rode lombok
3 eetl azijn
200 gr taugé
150 gr witte of spitskool
1/2 komkommer
1 eetl gerapte gula jawa (palmsuiker)
3 eetl kencur
30 gr pinda's
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kool in reepjes en blancheer deze met de taugé en kaat het vervolgens goed uitlekken. Kook de aardappels in de schil gaar. Daarne schillen en pureren. Wrijf of maal de pinda's en de lombok fijn tot een pasta. Meng de puree met de pinda's, de lombok, de palmsuiker, de kencur en de azijn tot een saus. Meng deze saus door de groenten en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029876