banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Lotek Campur Bandung - schotel van rauwe groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lotek Campur Bandung
schotel van rauwe groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten;
3 aardappelen
1 rode lombok
3 eetl azijn
200 gr taugé
150 gr witte of spitskool
1/2 komkommer
1 eetl gerapte gula jawa (palmsuiker)
3 eetl kencur
30 gr pinda's
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kool in reepjes en blancheer deze met de taugé en kaat het vervolgens goed uitlekken. Kook de aardappels in de schil gaar. Daarne schillen en pureren. Wrijf of maal de pinda's en de lombok fijn tot een pasta. Meng de puree met de pinda's, de lombok, de palmsuiker, de kencur en de azijn tot een saus. Meng deze saus door de groenten en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564899