banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 22 days ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon Write a comment
Rebus kubis - gestoofde witte kool
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rebus kubis
gestoofde witte kool
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr witte kool
1 theel trassi
4 sjalotten
125 ml water
1 theel asem
3 teentjes knoflook
50 gr gedroogde garnalen
3 rode lomboks
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kool in grove stukken. Snijd de sjalotten in ringen, de knoflook fijn, de lomboks in ringetjes en week de garnalen en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de trassie voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de garnalen toe. Vervolgens het zout en het water en vervolgens de kool. Stoof het gerecht voor 10 minuten en voeg dan de asem toe. Stoof verder totdat de kool gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39629966