banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Rebus kubis - gestoofde witte kool
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rebus kubis
gestoofde witte kool
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr witte kool
1 theel trassi
4 sjalotten
125 ml water
1 theel asem
3 teentjes knoflook
50 gr gedroogde garnalen
3 rode lomboks
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kool in grove stukken. Snijd de sjalotten in ringen, de knoflook fijn, de lomboks in ringetjes en week de garnalen en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de trassie voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de garnalen toe. Vervolgens het zout en het water en vervolgens de kool. Stoof het gerecht voor 10 minuten en voeg dan de asem toe. Stoof verder totdat de kool gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 309 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686392