1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Laksa Jepara
laksa op de wijze zoals in Jepara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kipfilet
150 gr garnalen
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
250 ml santen asli
2 sereh stengels
5 jeruk purut blaadjes
1 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker
2 eet olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 cm kunyit
2 cm jahe
1/2 eetl ketumbar
1/2 theel peper
1/4 theel jinten
4 rode lomboks
1 theel trassi bakar
 
Taburan:
garnering:
2 eieren
2 stengels selderij
2 stengels bieslook
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Hak de selderij en de bieslook fijn en verdeel de eieren in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jerut purut voor 5 minuten. Voeg dan de kip en de garnalen toe en bak deze voor 3 minuten. Dan de bouillon toevoegen en breng het aan de kook. De santen, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel gaar. Strooi de bieslook en de selderij erover en serveer de ei erbij.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35774233