Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Opor Merah Telur Ayam - eieren in pittige rode romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Opor Merah Telur Ayam
eieren in pittige rode romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, hardgekookt
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
3 jeruk purut blaadjes
2 cm lengkuas/laos
500 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
2 theel zout
1 eetl palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 kemiri noten
3 rode lomboks
3 rode rawits
1/2 eetl ketumbar, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de serai, de jeruk purut en de laos voor 5 minuten.
Voeg dan de kokosmelk toe en breng het al roerend aan de kook. Voeg dan de eieren, het zout en de palmsuiker toe en kook op laag vuur verder totdat alles gaar is geworden en de saus indikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029727