banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tempe Jamur Tiram - pittige gebakken tempe met oesterzwammen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tempe Jamur Tiram
pittige gebakken tempe met oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
75 gr oesterzwammen
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 kemiri noten
1/2 theel trassi
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
3 rode lomboks
2 groene lomboks
1 groene tomaat
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes en de oesterzwammen in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de tempe en de oesterzwammen toe en bak deze zacht. Dan het zout, de peper, de plamsuiker en het water toevoegen en meng alles goed. Het geheel zachtjes voor een paar minuten laten sudderen totdat alle kruiden goed zijn ingetrokken.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37194327