banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Mun Tahu - Gestoofde tofu met kippengehakt
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mun Tahu
Gestoofde tofu met kippengehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kippengehakt
300 gr tahu
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 theel vissaus
1 theel oestersaus
1 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
250 ml water
1 eetl maizena + 2 eetl water
1 theel sesamolie
2 lente-uitjes
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Snijd de tahu in kleine blokjes en de lente-uitjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg het gehakt toe en bak deze rul. Dan de vissaus, de oestersaus, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en breng aan de kook. Meng de maizena erdoor en laat de saus indikken. Dan de lente-uitjes en de sesamolie er door scheppen en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39037005