banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Mun Tahu - Gestoofde tofu met kippengehakt
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mun Tahu
Gestoofde tofu met kippengehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kippengehakt
300 gr tahu
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 theel vissaus
1 theel oestersaus
1 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
250 ml water
1 eetl maizena + 2 eetl water
1 theel sesamolie
2 lente-uitjes
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Snijd de tahu in kleine blokjes en de lente-uitjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg het gehakt toe en bak deze rul. Dan de vissaus, de oestersaus, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en breng aan de kook. Meng de maizena erdoor en laat de saus indikken. Dan de lente-uitjes en de sesamolie er door scheppen en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576806