Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tempeh goreng campur

bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempé
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 theel jahe/djahé
3 cm laos
2 salamblaadjes
1 theel trassie
60 gr ikan terie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempé in dobbelsteentjes, de sjalotten en de knoflook fijn. De lomboks in ringen snijden. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de trassie voor 2 minuten. Voeg dan de jahe, de laos, de salamblaadjes en fruit dit nog een minuut verder. Voeg dan de tempé toe en bak dit bruin. Meng de ikan terie er vervolgens doorheen en bak nog een paar minuten op.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 237 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578436