Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Som Tam Mia Noi - pittige komkommer salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Som Tam Mia Noi
pittige komkommer salade

Ingredienten:
100 gr komkommer
100 gr wortelen
100 gr bamboescheuten
100 gr tauge
100 gr sai grok (zie recept)
100 gr gekookte garnalen
7 lomboks
2 teentjes knoflook
3 kers tomaten
1 eetl trasi
3 eetl nam pla (vissaus)
1/2 theel palmsuiker
2 eetl limoensap

Bereiding:
Rasp de komkommer, de wortelen en de bamboescheuten. Snijd de tomaten in partjes en de worst in dunne plakjes. Wrijf of maal de lomboks, de knoflook, de trasi, de nam pla, de limoensap tot een grove pasta. Meng hierdoor de overige ingrediënten en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182117