Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Som Tam Mia Noi - pittige komkommer salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Som Tam Mia Noi
pittige komkommer salade

Ingredienten:
100 gr komkommer
100 gr wortelen
100 gr bamboescheuten
100 gr tauge
100 gr sai grok (zie recept)
100 gr gekookte garnalen
7 lomboks
2 teentjes knoflook
3 kers tomaten
1 eetl trasi
3 eetl nam pla (vissaus)
1/2 theel palmsuiker
2 eetl limoensap

Bereiding:
Rasp de komkommer, de wortelen en de bamboescheuten. Snijd de tomaten in partjes en de worst in dunne plakjes. Wrijf of maal de lomboks, de knoflook, de trasi, de nam pla, de limoensap tot een grove pasta. Meng hierdoor de overige ingrediënten en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261840